Rabu

Wish Me Luck Ok?

Aku sebenarnya da lame ade minat dalam bidang fotografi ini,
tapi nak start taking picture mesti kena ade kamera dulu,
betul tak?
sementara aku berpeluang bekerja part time ini & mempunyai duit sendiri,
aku pun mengambil keputusan nak... 
kumpul duit!
aku pun macam tak percaya aku cakap perkataan ini.
hahahaha.
tapi nak buat macam mane?
nak minta mak aku belikan kamera sebagai hadiah SPM,
dia sibuk nak belikan aku motor!
katanya motor lebih berguna buat aku berbanding kamera.
maybe ada betulnya gak cakap mak aku tue?
entahlarrr...
yup!
inilah dia Canon EOS 550D!
kamera idaman aku.
korang doakan lar aku berjaya mengumpul duit untuk beli kamera ini.
sebenarnya aku ini seorang yang seorang pemboros,
lagi-lagi dalam bab shopping baju ini,
nampak aje yang berkenan mesti aku beli.
tapi aku akan cube 110% mengumpul duit nak beli kamera ini.
wish me luck ok guys?

4 ulasan:

SiBudakKurus berkata...

orang melaka datang jengah..cakaplah kat mak..motor bahaya lah mak..belikan kamera je la..hehehe

Farhan Erza berkata...

nak cakap da.
tapi tak ade motor susah jugak nak gerak mane-mane.
huhuhu.
keliru!

tiqasandsbox berkata...

aku boley gile,kalau kau letak pix ni.sampai lori canon pon aku tenong

Farhan Erza berkata...

hahaha tiqah.
t aku belikan ko 1 ae.
wekkk.
gurau jew.