Isnin

Angry Bird kegilaan terkini

Aku dua tiga hari ini walaupun 24 jam duduk depan lappy tapi aku tak berapa aktif online kan? Korang perasan tak? Aku jarang ajak chat. Aku jarang comment status. Aku jarang Blogwalking. Aku jarang upload gambar.

Nak tahu kenapa?

Semua gara-gara penangan game Angry Bird lar. Memang seronok gile main game ini kalau korang tahu camne nk mainkannya.

Burung dalam game ini berlainan sebab setiap darinya mempunyai fungsi yang berbeza, yang merah boleh 'lock on' target, yang kuning boleh bergerak laju, yang biru boleh berganda jadi tiga, yang putih boleh jatuhkan telur yang boleh meletup, yang hitam pula boleh meletup dengan sendiri.

Cara nak mainkan game ini pula senang, aim korang adalah membunuh setiap babi yang ada dalam sesuatu level. Korang kena selesaikan satu level baru boleh nak satu level yang lain.

Memang seronok game ini, dengan character yang cute giler, letupan, cara nak main yang senang, banyak level & takde bluffing.

Ini pula video Angry Bird yang aku tengok kat YouTube:

2 ulasan:

nelly berkata...

tak pernah main ,tapi ramai orang suka main ni ~ hehe

Farhan Erza berkata...

main lar.
search jew angrybirds.com
mesti jumpe.